Italienska på promenad i Rom

Öva din italienska med Roberto bland Roms gator och gränder

EN OFÖRGLÖMLIG DAG MED SPRÅK I FOKUS

ROBERTOS STADSVANDRINGAR > ITALIENSKA I DEN EVIGA STADEN

ITALIENSKA PÅ PROMENAD I ROM


Kommer du till Rom för att öva din italienska? Då har du chansen att boka en tre timmars promenad med mig som är både Romguide och italienskalärare. Du får både en guidad tur och en utomhuslektion i språket!


Vi promenerar tillsammans i den eviga staden och under turen har du möjlighet att ställa frågor om det italienska språket och lyssna på stadens berättelser på lätt italienska. På detta sätt kan du öka ditt ordförråd, öva språket muntligt och förbättra din hörförståelse.


Turens innehåll utformas efter dina önskemål. Du vill kanske besöka några underbara kyrkor från olika tidsperioder i centrala Rom eller promenera bland gränderna och lära dig nya ord om vad vi ser runt omkring oss. Passa på att beställa kaffe eller glass på italienska eller varför inte följa med mig på en frukt- och grönsaksmarknad.

För att kunna organisera denna tur är det viktigt att du inte är nybörjare och dina kunskaper i italienska bör vara på B1 nivå eller högre. 


Promenaden är tre timmar lång och vi träffas antingen i stan eller vid ditt centrala hotell (information om mötesplats kommer vid bokningen och beror på vad du vill besöka med mig).


Din guide i Rom - Roms färger

OM TUREN OCH PRISET


  • Turen kostar 150 euro (priset gäller upp till 7 personer, om ni är flera kontakta mig för en offert).
  • Ange dina förkunskaper i italienska och dina önskemål angånde turens innehåll - låt dig inspireras av den här webbsidan!
  • Jag samarbetar med en språkskola här i Rom och genom att boka en av mina turer kan du få rabatt på deras kurser i italienska.
  • Om ni är flera är det viktigt att ni har ungefär samma förkunskaper i italienska.